Maler til køkkenrenoveringen

04 maj 2022 Maria Laugesen

advertorial

At renovere køkkenet er et stort og krævende projekt, som oftest skaber udfordringer. Det betyder også, at der ofte er behov for professionel hjælp fra diverse håndværkere for at sikre et godt, stabilt og pænt resultat. Her kan du blive klogere på, hvem der kan hjælpe dig med køkkenet.

Gør-det-selv eller få hjælp

Har du hænderne skruet godt på eller måske selv en håndværksmæssig baggrund, så er det ikke umuligt at klare dele af køkkenrenovationen selv. Mange kan nemlig selv lægge et klik-gulv, montere elementerne eller grovspartle væggene. 

Men selvom man kan spare lidt penge på at gøre det selv, så skal man kende sine egne evner og begrænsninger. Fejl og mangler kan nemlig være altafgørende for både det visuelle indtryk, men bestemt også funktionen og holdbarheden af køkkenet. 

Derfor kan det være en god idé at få hjælp til nogle af de håndværksmæssige opgaver, der følger med ved renovation af køkken. 

malerkanonen

Hvem kan du få behov for

En god grundregel er, at man aldrig bør rode med hverken el eller VVS med mindre, man virkelig har styr på det. Faktisk er nogle ting decideret forbeholdt autoriserede fagpersoner, og det skal der naturligvis være styr på det.

Af den grund får man ofte brug for både en elektriker og en VVS’er, ligesom mange vælger at få en tømrer eller snedker til at stå for selve monteringen af køkkenet. Men også en maler kan være rigtig god at have ved hånden. De sørger nemlig for at væggene er finspartlet, at du får sat filt på, og ikke mindst at malingen kommer på plads.

I forhold til malingen er der nogle vigtige detaljer, når det gælder glans og kvalitet, og det vil en professionel maler med sikkerhed have styr på. Derfor vil du ofte opleve et pænere, mere jævnt og mere holdbart resultat.

Flere Nyheder