find en god brugt Tesla

14 februar 2022 Niels Geckler

advertorial

Den stilfulde Tesla forandrede fuldstændigt vores opfattelse af, hvad en elbil kunne være. Og hvis du er på udkig efter en brugt Tesla i Roskilde – Bilgruppen kan hjælpe dig.

Elbiler er fremtiden. Klimaspørgsmål og grøn dagsorden bliver et mere og mere dominerende tema og privatbilismen er en af synderne. Vi har i 100 år kørt rundt i biler med benzin- og dieselmotorer uden at tænke over, eller over hovedet vide noget om, at det bidrog til den globale opvarmning. Ingen kan længere hævde sig uvidende om den sammenhæng, og forbrugerne efterspørger alternativer til de konventionelle biler.

Politikerne i Danmark søger at stimulere folks interesse for at anskaffe sig en elbil frem for en benzin- eller dieselbil, om ikke andet så som bil nummer to, bilproducenterne er også igang med at fokusere mere og mere energi på at udvikle elbiler. Det gælder både nye innovative virksomheder og gamle mastodonter som Toyota, der står over for at lancere en hel serie af nyudviklede elbiler.

Tesla var en gamechanger

Den stilfulde og potente Tesla ændrede fuldstændigt opfattelsen af elbilernes potentiale, da den dukkede op i 00’erne. En elegant sportsvogn i de ydre linjer og med en acceleration som en racerbil. Det er i høj grad udviklingen inden for teknologien på batteriområdet, der har gjort det muligt at lave langt mere ydedygtige og langtrækkende elbiler end for få årtier siden. Lithium-batteriet kender vi også fra vores mobiltelefon, og det er meget lettere og holder mere strøm end tidligere tiders batterier.

Brugt Tesla

I den første tid efter sin fremkomst var Tesla en eksklusiv bil for folk, der ville signalere, at de var på forkant. Efterhånden er det om ikke blevet en bil for enhver så dog en mere udbredt bil. Hvis du synes, at det er for dyrt at købe en Tesla fra ny kan du også finde den brugt. 

Flere Nyheder