Få den bedste advokat hjælp!

27 januar 2020 Anne-Mette Hansen
Få den bedste advokat hjælp!

En advokat skal kunne mange ting. Faktisk findes der så mange juridiske områder, at én advokat ikke kan det hele ene og alene. Derfor er advokater ofte specialiseret i forskellige områder. Hvis du har brug for hjælp til flere juridiske områder, fordi du f.eks. driver virksomhed, så kan det være en god idé at alliere sig med et advokatfirma med mange specialister. Her ville du så kunne få al den advokat hjælp, som du skal bruge.

Hvornår får din virksomhed brug for advokat hjælp?

Som erhvervsdrivende får du ofte brug for juridisk rådgivning. Det kan være til alt fra at etablere en virksomhed, ansætte medarbejdere og holde styr på skatter og afgifter til at behandle persondata korrekt, sende et projekt i udbud eller overdrage virksomheden til andre hænder. 

Hvornår får du som privat brug for advokathjælp?

Som privat kan du til tider også få brug for en advokat. Det kan være til mere simple ting som at købe ejendom, lave testamente, oprette en ægtepagt eller mere alvorlige ting som skilsmisse, mediation eller arbejdsskadeerstatning. 

Holst Advokatfirma hjælper dig godt videre 

Firmaet Holst har kontor i både Århus og København, men de hjælper private og erhvervsdrivende kunder i hele Danmark. De har hele 95 yderst veluddannede folk på deres hold. I alt giver det virksomheden mere end 1438 års erfaring med jura. Det er et stort plus, da erfaring virkelig betyder noget, når man arbejdet med juridiske sager. 

Hos Holst finder du også mange specialiserede advokater. I alt har firmaet 20 juridiske områder, som de ved alt om. Det er både forskellige områder, der drejer sig om juridiske problemstillinger for private og for erhvervsdrivende. 

Kunne du tænke dig at læse mere om Holst og deres mange forskellige dygtige medarbejdere? Du kan læse mere om deres advokat hjælp på deres hjemmeside. Her kan du også se mere om firmaets vision og værdier. 

Flere Nyheder