Bedre sex og hårdere rejsning med penisringe

Hvis du som mand er usikker på, hvorvidt din erektion er hård nok til at tilfredsstille din partner, bør du først og fremmest overveje, om det udgør et reelt problem. Hvis du finder, at du er for slap til at kunne foretage en rigtig penetrering – eller din erektion falder meget hurtigt – kan det skyldes mange forskellige ting. Og du kan trøste dig med, at der med stor sandsynlighed er tale om et midlertidigt fænomen, som kan skyldes alt fra stress og søvnmangel til sygdom og medicinering. Du skal således ikke bekymre dig unødigt – dette gør kun problemet værre – men eventuelt prøve en metode til at opnå hårdere og længere varende rejsning, som er blevet benyttet af millioner af mænd verden over i årtier.

Hvad er en penisring, og hvordan bruges den?

Denne metode handler om indstramning af penis ved roden, hvorved det blod, som løber til penis’ svulmelegeme under erektionen, forhindres i at løbe tilbage igen. På den måde bliver penis mere hård, penis hovedet mere følsomt, og selve erektionen vil vare længere end du er vant til. Med en penisring kan du således opnå et fuldbyrdet samleje, uden at risikere, at penis bliver slap undervejs. Og samtidig vil din partner kunne mærke erektionen mere, end hvis I dyrkede sex uden en penisring.

Hvilken form for penisring skal jeg vælge?

Penisringe fås i mange forskellige former, faconer og materialer. Den type penisring, som er mest velegnet til novicen, er den helt enkle ring, som er fremstillet i blødt jelly materiale. Med en sådan penisring kan du vænne dig til fornemmelsen, og måske senere hen gå over til en af de mere avancerede modeller, som kan indeholde elektrisk vibration eller en ekstra ring til at spænde om testiklerne. Du kan finde et bredt og varieret udvalg penisringe i alle variationer på https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe