4 tips til, hvordan du kan blive en bedre Black Jack spiller

Holder du af at spille Black Jack på nettet eller i et casino, er du helt sikkert altid på jagt efter måder at blive bedre til at spille på. Det er med til at gøre, at du kan vinde langt flere gange. Vi giver dig her fire gode råd til, hvordan du kan forbedre dit spil. Dem er vi blevet inspireret til på spillebloggen moneyplay.dk. Du kan se flere af deres gode tips her

1. Stå på en hård 17

Dealeren står på en hård 17, og det burde du derfor også gøre. Det er med til at gøre, at du mindsker din sandsynlighed for at komme over 21. Det er en superærgerlig måde at tabe på, og det er derfor helt klart en, som du bør undgå. 

2. Spil videre på en blød 17

Får du derimod en blød 17, hvor der indgår et es, bør du dog altid spille videre. Esset gælder jo som bekendt både for et og 11, hvorfor det giver god mening for dig at spille videre, da esset kan gælde for et, hvis du får et højt kort. 

3. Split aldrig 5’ere og 10’ere

Sidder du med enten to femmere eller to tiere på hånden, bør du aldrig splitte, selvom du må. Splitter du de to femmere, ender du nemlig hurtigt med to virkelig dårlige hænder. To tiere er derimod en rigtig god hånd, hvorfor det ikke ville give mening at dele dem op.

4. Split altid ottere og niere op

Har du derimod to ottere eller to niere, bør du dog helt sikkert dele dem op. De giver henholdsvis 16 og 18 til sammen, hvilket er nogle dårlige værdier, da de ikke er høje nok til, at du kan vinde, men samtidig er så høje, at du nemt kommer over 21, hvis du får et kort mere. Derfor bør du altid dele dem op.